Ze złotym medalem Polagry Food dla kiełbasy Pepperami oraz znakiem jakości „Poznaj Dobrą Żywność” dla kiełbasy białej parzonej wielkopolskiej z Poznania wrócił Józef Konarczak, szef Zakładu Mięsnego Konarczak z Pogorzeli.
Odznaczenie dla kiełbasy białej o intensywnym smaku świeżego czosnku, naturalnych przypraw z wyrazistą nutą majeranku, prezes firmy Józef Konarczak odebrał z rąk Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Pana Stanisława Kalemby. Jak zaznaczają przedstawiciele zakładu, wędlina ta świetnie nadaje się nie tylko do żurku. Doskonale smakuje również na gorąco z dodatkiem musztardy chrzanowej lub zapieczona w piekarniku z cebulką. Podczas tegorocznych Międzynarodowych Targów Poznańskich POLAGRA FOOD pogorzelski zakład, po wnikliwej ocenie komisji konkursowej, otrzymał również złoty medal Polagry Food za kiełbasę Pepperami. (gabi/ fot. ZM Konarczak)
Zagłosuj na Pepperami
Teraz kiełbasa Pepperami ma szansę otrzymać Złoty Medal Konsumentów. Wystarczy oddać swój głos na tę wędlinę. Aby pomóc Zakładowi Mięsnemu Konarczak w zdobyciu medalu, wystarczy wejść na stronę internetową: www.zlotymedal.mtp.pl/pl/wybor_konsumentow_2012/targi_polagra_foodgastro_glosuj/ i zagłosować na ten produkt.
Z Polagry wrócili z medalami
Opublikowano:
Autor: Redakcja
Przeczytaj również:
Wiadomości
Polecane artykuły:
wróć na stronę główną
ZALOGUJ SIĘ
Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM
e-mail
hasło
Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE
Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ