reklama

Ostatnia „Tomatina”

Opublikowano:
Autor:

Ostatnia „Tomatina” - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości

W Rębowie odbyło się ostatnie spotkanie w ramach realizacji projektu „Tomatina po Rębowsku". Tematem wykładu była kuchnia hiszpańska oraz gotowanie potraw hiszpańskich. Prelekcję oraz pokaz gotowania prowadziła Ewa Rymarczyk. Panie z Rębowa ugotowały i degustowały potrawy hiszpańskie: chili con carne, lache frita (smażone mleko), tortillę z ziemniakami, zupę z fasoli i chorizo oraz zupę z soczewicy. (iza)

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE