Spotkanie z przedstawicielami Sanepidu odbędzie się w poniedziałek, 20 maja w godz. 09:00-12:00 w sali szkoleniowej SWPPG w Gostyniu przy ulicy Polnej 63.
Tematem spotkania będzie stosowanie zasad GHP (Dobra Praktyka Higieniczna), GMP (Dobra Praktyka Produkcyjna oraz systemu HACCP (System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli) w zakładach produkcji i obrotu żywnością.
W programie m.in.:
- utrzymanie czystości pomieszczeń, sprzętu i narzędzi produkcyjnych,
- proces zarządzania odpadami
- proces mycia i dezynfekcji.
W celu zarejestrowania się na spotkanie należy skorzystać z formularza zgłoszeniowego - TUTAJ.
Bliższe informacje:
Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego
Ul. Polna 63, 63-800 Gostyń
Tel. 537 007 087
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.